΄Ενα πράγμα που θαυμάζω στα σπίτια του εξωτερικού, είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία εμφανίζουν την ανάμειξη τάσεων, χρωμάτων, εποχών. Ένα τέτοιο διαμέρισμα θα σου παρουσιάσω σήμερα.Προορισμός: Παρίσι, 10ο διαμέρισμα.
Ιδιοκτήτες, είναι ένα ζευγάρι ξενοδόχων με τα πιο trendy boutique hotels στην ιδιοκτησία τους και οι κορούλες τους. Το διαμέρισμα σε μία ήσυχη γειτονιά, ήταν λουσμένο από χρώματα όταν το αγόρασαν. Τα 170 τετραγωνικά μέτρα του, υπέστησαν μεγάλες αλλαγές για να αποκτήσει τη σημερινή πρακτική διαρρύθμιση και χαλαρωτική αισθητική του.

Οι υπάρχουσες ξύλινες κολώνες, προσαρμόστηκαν στο χώρο δίνοντας έναν αέρα από την ιστορία του κτιρίου αλλά και τη ζεστασιά & το μυστήριο που προσφέρει η υφή του ακατέργαστου ξύλου, παράλληλα.
Οι λευκοί τοίχοι, λειτουργούν ως ο ιδανικός καμβάς για τα βελούδινα έπιπλα σε μπλε και ροζ (συνδυασμός του ερχόμενης σεζόν, να ξέρεις).
Η γωνιά του γραφείου, διακοσμημένη με μία έντονη ταπετσαρία σε ύφος τρόπικαλ. Στοιχεία της, επαναλαμβάνονται στον τοίχο πίσω από τον μπλε καναπέ, και βλέπουμε να συνδυάζεται το χρώμα του με το πράσινο των φυλλωσιών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη διακόσμηση του χώρου.
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην επιλογή των καθρεφτών, που μοιάζουν σαν συλλογή από μόνοι τους. Το μπλε σε διάφορους τόνους, επαναλαμβάνεται σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού, φανερώνοντας την αγάπη των ιδιοκτητών για τα ψυχρά χρώματα.
Τα έπιπλα είναι μοντέρνα και διακρίνουμε τις ειδικές κατασκευές σχεδόν σε κάθε γωνιά. Βιβλιοθήκες, coffee table, αποθηκευτικοί χώροι. Είναι φυσικό άλλωστε, αφού πρόκειται για γνώστες της λειτουργικότητας και της αισθητικής, με εμπειρία βγαλμένη από τον ξενοδοχειακό τομέα.

Φωτογραφίες από το Milk

Tα φιλιά μου,
Decofairy

Please follow and like us: