Καλοριφέρ & τηλεόραση στον ίδιο τοίχο

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO Σάκης, έστειλε ένα mail και ζητάει την πρότασή μου για τον τοίχο του σαλονιού του, όπου πρέπει να φιλοξενηθεί η τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι πως στον ίδιο τοίχο βρίσκεται και το καλοριφέρ.Το θετικό είναι πως το θερμαντικό σώμα, είναι μόλις 40 εκατοστά σε ύψος. Η πρότασή μου λοιπόν, είναι ιδιαίτερα λιτή και πάνω σε αυτή, αν θέλει ο Σάκης μπορεί να προσθέσει κρεμαστά ντουλάπια για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Αρχικά, ένα ράφι-κονσόλα, τοποθετείται πάνω από το καλοριφέρ. Στο σημείο που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση, μία ξύλινη πλάτη ντύνει τον τοίχο και συνεχίζει κατεβαίνοντας μέχρι το δάπεδο, αφού πρώτα περάσει πάνω από το ράφι-κονσόλα που τρέχει πάνω από το καλοριφέρ. Δύο ράφια γυάλινα πέφτουν πάνω στην πλάτη, δημιουργώντας ένα παιχνίδι με τα υλικά.
tv standΑυτή είναι λοιπόν η πρότασή μου για τον συγκεκριμένο χώρο, που είναι η βάση για πολλές άλλες ιδέες.
Τα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new
деньги в долг онлайн на киви кошелек

One thought on “Καλοριφέρ & τηλεόραση στον ίδιο τοίχο

  1. Καλησπέρα. Στο σαλονι μου ο μονος τοιχος που μπορω να βαλω την τηλεοραση εχει καλοριφερ. Δεν μπορω να το καταργησω και η διασταση του ειναι 1 μετρο υψος και 0.9 πλατος. Μπορειτε να μου προτείνετε καποια λυση πχ 1 τραπεζακι μπροστά απο το καλοριφερ η κατι τετοιο?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.