Χριστουγεννιάτικο δέντρο χιονάνθρωπος

Τι κι αν τρέχω με ένα σωρό νέες δραστηριότητες (για τις οποίες σύντομα θα ενημερωθείς) και δεν προλαβαίνω να σου πω ούτε γεια; Για το καλό του μήνα, δεν θα μπορούσα παρά να διακόψω ό,τι κάνω και να σου παρουσιάσω την πρώτη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση για φέτος. Η νέα τάση στην Αμερική, είναι τα δέντρα χιονάνθρωποι…κι έχει πλάκα οφείλω να πω!

Λευκά κυρίως δέντρα, διαμορφώνονται σε πραγματικούς λαχταριστούς για αγκαλιές χιοναθρώπους…τύφλα να έχει ο Όλαφ. Κάποιες κατασκευές απλές, κάποιες άλλες υπερπαραγωγές. Το σίγουρο είναι πως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ζωντανεύει όσο να΄ναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παρακάτω σου παρουσιάζω κάποιες ιδέες που βρήκα στο pinterest και ίσως σε εμπνεύσουν να κάνεις κάτι παρόμοιο. Αν το επιχειρήσεις, θα χαρώ να μου στείλεις φωτογραφίες, να τις μοιραστώ με τους υπόλοιπους αναγνώστες.

Λοιπόν, πως βρίσκεις τη νέα αυτή τάση;
Tα φιλιά μου,
Decofairy

4 thoughts on “Χριστουγεννιάτικο δέντρο χιονάνθρωπος

  1. Τέλειο!!! Λέω να το τολμήσω για φέτος μιας και έχω λευκό δέντρο. Το κεφάλι του χιονανθρωπου από τι υλικό είναι;;;;

    1. Σουπερ! Θα περιμενω φωτογραφίες 🙂
      Το κεφάλι μπορει να είναι μία μπάλα από φελιζόλ, ή μια μπάλα τυλιγμένη με λευκό ύφασμα ή ακόμη και μία υφασμάτινη μπάλα φτιαγμένη από κάλτσα παραγεμισμένη με γέμιση μαξιλαριού.

  2. Πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι χιούμορ οι δεντροχιονάνθρωποι! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καλή μας και δραστήρια Ανναστέλλα!

    1. Τους βρήκα κι εγώ αστείους. Έρχονται κι άλλα πρωτότυπα δέντρα! Καλό μήνα καλή μου Αλεξάνδρα 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.