Σσσσς…Ο Άι Βασίλης κοιμάται!

sleepy_santa_1Δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά, αλλά η Φεγγαρένια, όσο κι αν το συζητάει πως είναι καλός ο Άγιος Βασίλης, πως δεν θα κλάψει όταν τον δει, κλπ. κλπ., μόλις τον συναντήσει, κάνει μεταβολή και ζητάει την αγκαλιά μου…αν δεν καταλήξει να βάλει τα κλάματα. Φωτογραφία με τον Santa, δηλαδή, γιοκ προς το παρόν παρά τις [χαλαρές] προσπάθειές μου.
Ο μόλις 6 μηνών Ζeke, πάλι, δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδρούσε, αφού όταν τον πήγαν οι γονείς του να τον φωτογραφίσουν στο mall της περιοχής τους με τον Άγιο Βασίλη, ο μικρούλης αποκοιμήθηκε. Η ιστορία από εκεί και πέρα έχει ως εξής: Οι γονείς ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στο εμπορικό μέχρι να ξυπνήσει ο Zeke, αλλά ο εκεί Santa, είχε τη φαεινή ιδέα! Να φωτογραφηθούν παρέα, κοιμισμένοι κι οι δυο. Το αποτέλεσμα όχι μόνο αντάμειψε τους γονείς, αλλά οι φωτογραφίες του μικρούλη που κοιμάται στην  αγκαλιά του παχουλού Santa, έκαναν το γύρο του διαδικτυακού κόσμου.
sleepy_santa_2 santa sleepsΜπορείτε να επισκεφθείτε κι εσείς τη σελίδα του μικρούλη στο facebook,με εικόνες μέσα από τα μάτια του μπαμπά του,  πατώντας εδώ.
Αλήθεια, ποια η σχέση των δικών σας ζουζουνιών με τον χοντρούλη Άγιο;
Τα φιλιά μου,
Decofairy
wlogo

One thought on “Σσσσς…Ο Άι Βασίλης κοιμάται!

  1. Τα ίδια ακριβώς και η μικρή μου Νεράιδα! Δεν πλησιάζει ούτε στα τρία μέτρα! Ενώ τον περιμένει ένα χρόνο πως και πως…μόλις τον δει κλάμα και άγιος ο θεός!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.