Το Showroom της Moooi στο Λονδίνο

london_moooiΕπιστροφή από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και χορτασμένη από θάλασσα και βολτούλες. Αυτό που μου “λείπει” και αναπολώ, δεν σου κρύβω, είναι ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη. Οι ανατροπές στη ζωή μου, σε γενικό επίπεδο, με έχουν κρατήσει εντός των τειχών τον τελευταίο χρόνο (…και κάτι). Σκέφτηκα λοιπόν με την έναρξη του νέου μήνα και της νέας εποχής (τυπικά) να ταξιδέψω εικονικά μέχρι το Λονδίνο και να σου ευχηθώ καλό μήνα μέσα από ένα ιδιαίτερο χώρο.moooi (18) Στο showroom της Moooi αναφέρομαι που όπως θα δεις κι εσύ από τις εικόνες, το παιχνίδι με το χρώμα και τις αντιθέσεις, δίνει και παίρνει. Με ιδιαιτερη κλασική αρχιτεκτονική στην πρόσοψη, τίποτα δεν σε προϊδεάζει για τον θησαυρό design που κρύβεται στο εσωτερικό του κτιρίου.
moooi_london_decofairy (4) moooi (16) moooi_london_decofairy (1) moooi (17) moooi_london_decofairy (3) moooi_london_decofairy (2)Photography by Peer Lindgreen
Δες περισσότερα εδώ

Tα φιλιά μου και καλή σεζόν σου εύχομαι,
Decofairy
fairy-new

6 thoughts on “Το Showroom της Moooi στο Λονδίνο

  1. Θαθελα να ημουν εκει!!!!!!! Καλο μηνα και μην ακουσω καλο φθηνοπωρο !!! Καλη συνεχεια του καλοκαιριου για μας της φυλης των μαο μαο….ε των εργαζομενων καθ ολην την διαρκειαν του θερους !

  2. Δηλαδή εμένα τώρα θα έπρεπε να μου αρέσουν τα φωτιστικά με τα ζώα?? 🙁
    Καλημέρα!!!

  3. ειναι απο τις φωτο που οσο τις κοιταζεις ανακαλυπτεις και κατι αλλο. πηγη εμπνευσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.