Ποτακι στην πισινα

 

decofairy-pool-bars (10)Σήμερα θα σε δροσίσω πάλι. Μετά τα ντουζ εξωτερικού χώρου που είδαμε πρόσφατα, θα σου δείξω κάτι πιο πολυτελές. Pool bars! Μπαρ μέσα σε πισίνα εν ολίγοις. Δες και ονειρέψου!

decofairy-pool-bars (5)decofairy-pool-bars (9) decofairy-pool-bars

decofairy-pool-bar

decofairy-pool-bardecofairy-pool-bar decofairy-pool-bar (16) decofairy-pool-bar (14) decofairy-pool-bar (13) decofairy-pool-bar (12) decofairy-pool-bar (11) decofairy-pool-bar (10) decofairy-pool-bar (9) decofairy-pool-bar (8) decofairy-pool-bar (4)

Κράτα τις εικόνες για το Σαββατοκύριακο, γιατί -λένε- θα χαλάσει ο καιρός.

Τα φιλιά μου

decofairy по паспорту займ спб в онлайн быстрыйintercombase.com

6 thoughts on “Ποτακι στην πισινα

  1. Μας δρόσισες και μας γαλήνεψες μ’ αυτά τα υπέροχα γαλάζια,τυρκουάζ και πράσινα χρώματα της παρουσίασης. Και μόλις σημερα το πρωϊ σκεφτόμουν πόσο έχω αρχίσει να αγαπώ αυτά τα χρώματα. Μαλλον μ’ “έπιασ娔 το καλοκαιράκι. Καλημέρα και..καλές βουτιές!

  2. Καλημέρες κι από μένα. Μου αρέσει πιο πολύ η πρώτη φωτογραφία, όπυ υπάρχει κάτι το μεσογειακό, το παρεϊστικο,το φιλικό (βλ. και το σκυλάκι ) που κυριαρχεί κι έτσι καθόλου δεν υπερτερεί το χλιδάτο. Σαν να βρισκόμαστε σε ελληνικό οικογενειακό ξενοδοχείο. Οχι πως δεν μου αρέσουν και οι υπόλοιπες. Ευχαριστούμε, Ανναστελλάκι.

  3. Καλημέρα!
    Ειναι όντως πολυ ωραίες επιλογές για ποτάκι. Και απο αυριο επίσημα Καλοκαιράκι..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.