Πάμε για μανικιούρ;

Χώρος αισθητικής με αισθητική είναι το θέμα αυτής της ανάρτησης. Και μάλιστα στο Παρίσι. Θα σε ταξιδέψω λοιπόν μέχρι εκεί, να σου δείξω τους κρεμαστούς κήπους aka “Les Jardins Suspendus”.Η πρωτοτυπία για ακόμη μία φορά συναντάει την  απλότητα και το αποτέλεσμα είναι ένας φρέσκος χώρος, λουσμένος από φυσικό φως. Το φως που είναι απαραίτητο για να τονιστούν τα στοιχεία του και να διατηρηθούν οι κρεμαστοί κήποι, σήμα κατατεθέν αυτού του ινστιτούτου αισθητικής.
Λευκοί τοίχοι, με εμφανείς copper σωληνώσεις και βρύσες από τις οποίες “στάζει” πρασινάδα. Αυτό το πράσινο που επαναλαμβάνεται στις επενδύσεις τοίχου, δαπέδου και επίπλων με πλακάκια και δημιουργεί το ιδανικό φόντο για το σμαραγδί βελούδο, τόσο του καναπέ στο τμήμα πεντικιούρ όσο και στις πολυθρόνες στο χώρο μανικιούρ.
Ξεχώρισα την ιδιαίτερη λεπτομέρεια της πρασινάδας που “στάζει” από τις βρύσες στους τοίχους. Είναι από αυτούς τους χώρους που αντιλαμβάνεσαι δύο πράγματα: α.πως ακόμη και σε λίγα τετραγωνικά με το σωστό σχεδιασμό μπορείς να έχεις έναν λειτουργικότατο και άνετο χώρο και β.πως μπορείς με χαμηλό budget και ευρηματικότητα να κάνεις θαύματα. Δε συμφωνείς;

Τα φιλιά μου,
Decofairy

2 thoughts on “Πάμε για μανικιούρ;

  1. Πράγματι, πολύ λιτός , διακριτικός και καλαίσθητος χώρος. Ευχαριστούμε πολύ, Ανναστέλλα.Αχ!(βαριαναστενάζω) πόσο μου λείπει το Παρίσι με την αισθητική του, ακόμα και σε πολύ μικρά καθημερινά πράγματα, όπως το να κόοψεις τα μαλλιά σου σε ένα οικονομικό συνοικιακό κομμωτήριο, ή να αγοράσεις ένα απλό κρουασανάκι από τον ευωδιαστό φούρνο!

  2. Ευχομαι να το ξαναεπισκεφθεις σύντομα το αγαπημένο σου Παρίσι, Αλεξάνδρα μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.