Παιδικό δωμάτιο: Παιχνίδι σε λευκό

kids (2)Η καλημέρα μου σήμερα, έρχεται με ένα γλυκύτατο παιδικό δωμάτιο. Τόσο απλό και τόσο ιδιαίτερο συνάμα.

Ο λευκός καμβάς του, ιδανικός για παιχνίδι με τα αξεσουάρ. Αν και δεν είναι στα φόρτε μου το λευκό, κάποιες φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τότε, απλά βρίσκεις τρόπους να το διασκεδάσεις με ευχάριστες πινελιές. Όχι υπερβολές. Αρκούν μερικά χαριτωμένα μαξιλάρια, λίγη τέχνη στους τοίχους (με πολλή κομψότητα στο συγκεκριμένο δωμάτιο) και ένα δυο επιπλάκια, κουτιά ή απλά διακοσμητικά σε χρώμα.
Εντάξει, και η ινδιάνικη σκηνή teepee είναι πλέον μια ελληνική πραγματικότητα στη διακόσμηση των παιικών και βρεφικών δωματίων, χάρη στην teepeelicious φυσικά! Και δε σου κρύβω, πως είμαι πολύ περήφανη, μια που το “παιδί” μας αυτό, δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο, κι έχει ήδη μοιράσει πολλές δεκάδες χαμόγελα στους λιλιπούτειους ιδιοκτήτες των χειροποίητων σκηνών μας. Με την ευκαιρία των γενεθλίων μας μάλιστα, ετοιμάζουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό. Γι’αυτό, μην αμελήσεις να μας ακολουθήσεις και στο facebook, για να ενημερωθείς εγκαίρως.
kids (1) kids (4) kids (3)

via
Τα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new

2 thoughts on “Παιδικό δωμάτιο: Παιχνίδι σε λευκό

  1. Πόσο λατρεύω την βασική ουδετερότητα που σπάει μέσα από κομψές πινελιές και δίνει χρώμα, διάθεση και ευκολία για αλλαγές…. το ξέρεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.