Μινιμαλισμός αλά…Ιταλικά!

italikos minimalismos (6)Ένα διαμέρισμα μούρλια σου έχω σήμερα, συναδέλφου Ιταλού από το Τορίνο…ωραία πόλη το Τορίνο. Fabio Fantolino λέγεται και έχει κάνει υπέροχες δουλειές όπως μπορείς να δεις κι εσύ αν επισκεφθείς το site του.
Αυτό που με τράβηξε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, εκτός από τις λιτές και ξεκούραστες γραμμές του, ήταν κι η σωστή χρήση του φωτισμού. Σημαντικότατο στοιχείο ο φωτισμός, δεν πρέπει να το ξεχνάς!
italikos minimalismos (5) italikos minimalismos (2) italikos minimalismositalikos minimalismos (3) italikos minimalismos (7)

Μου άρεσε επίσης ο έξυπνος τρόπος που εκμεταλλεύτηκε τις κεντρικές κολόνες, δημιουργώντας βιβλιοθήκες.
italikos minimalismos (4)Βέβαια λάτρεψα και την επιφάνεια που χρησιμοποίησε στα ντουλάπια της κουζίνας…
italikos minimalismos (10) italikos minimalismos (9) italikos minimalismos (8)Λιτό και το υπνοδωμάτιο,θυμίζει ξενοδοχείο, ενώ ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο και στο λουτρό…
italikos minimalismos (11) italikos minimalismos (13)

Και για το τέλος, σου άφησα το καλύτερο!
italikos minimalismos (12)Λάτρεψες, το ξέρω!
Τα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new

 

11 thoughts on “Μινιμαλισμός αλά…Ιταλικά!

  1. Ωραιότατο και πραγματικό εντυπωσιακό στη λιτότητά του επαγγελματικό αποτέλεσμα. Και θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο , αν αυτές οι ευρηματικότατες βιβλιοθήκες ήταν πολύ-πολύ γεμάτες με βιβλία, κι αν υπήρχαν κι άλλα ..εργατάκια τέχνης κυρίως μέσα στην κρεβατοκάμαρα, για να φαίνεται πιο σπιτίσια, λιγότερο ξενοδοχειακή. Δεν ξέρω όμως, αν έτσι θα ακυρωνόταν η μινιμαλιστική πρόθεση του διακοσμητή. Καλημέρες πολλές.

    1. E, λογικά για τις ανάγκες της φωτογραφισης είναι τόσο άδειο…συμφωνω απόλυτα μαζί σου! 🙂

  2. Αχ, τι μου έκανες τώρα..μόλις προχθές επέστρεψα από Ρώμη. Είμαι που είμαι ξεσηκωμένη..με αποτέλειωσες. Η κουζίνα υπέροχη, όπως και όλο το σπίτι βέβαια. Ότι πρέπει για να χαλαρώσεις μετά απο μια κουραστική μέρα. Φιλιά και καλημέρες!.

      1. Υπέροχα δεν θα πει τίποτα. Πανέμορφη πόλη, υπέροχοι άνθρωποι. Νομίζω πως μπορούμε να διδαχθούμε πολλά. Φιλιά!

  3. Τέλειο. Πρέπει να έχεις βέβαια και τουλάχιστον 100 τετραγωνικά σαλόνι. Πόσο μίνιμαλ και καθόλου βαρετό όμως. Καλημέρα!

    1. Ε, χμμμ…λεπτομέρειες…το πολύ πολύ να φτιάξεις μία κολόνα βιβλιοθήκη. Χαχαχα…Καλησπέρα 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.