Κρεββάτι με ρίγα…μπλε!

blue-bed-decofairy (4)

Μία μεταμόρφωση κρεββατιού θα σου δείξω σήμερα που προσωπικά την λάτρεψα! Δες μία φάσα από χρώμα πόση διαφορά μπορεί να κάνει…και πάρε ιδέες!blue-bed-decofairy blue-bed-decofairy (2) blue-bed-decofairy (5) blue-bed-decofairy (6)

Περισσότερα  “πειραγμένα” έπιπλα , μπορείς να βρεις στο blog του knack studios καθώς και στο Etsy shop …για να ψωνίσεις ή να εμπνευστείς 😉blue-bed-decofairy (3)

Την καλημέρα μου,
Decofairy

Abu Dhabi escorts reviewshttp://domashnie-kabineti-1.ru/mgnovenniy-zaym-v-internete.phptranslate to english to spanish

18 thoughts on “Κρεββάτι με ρίγα…μπλε!

  1. Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!!! Λατρεύω αυτά τα μασίφ σκαλιστά κρεβάτια του παλιού καιρού και το μπλε χρώμα. Είναι από τις λίγες φορές που μου αρέσει τόσο πολύ κάποιο “πειραγμένο” παλιό έπιπλο. Μερικές φορές, έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο… βίαιες οι παρεμβάσεις στα πολύ καλά παλιά κομμάτια. Ευχαριστούμε πολύ, Ανναστέλλα.

    1. Kαμιά φορά τα παλιά κομμάτια είναι κομματάκι ταλαιπωρημένα, γι’αυτό και οι παρεμβάσεις…από το να το πετάξεις 😉 Τα φιλιά μου 🙂

  2. To ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσουν οι μεταμορφώσεις ε? Σίγουρα δείχνει καλύτερο…. αλλά σαν το γραφείο σου και τη βιβλιοθήκη σου δεν είναι με τίποτα!!!

  3. super!!!!όντως τολμηρή μεταμόρφωση για ένα παλιό έπιπλο αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

  4. Θα εβαφα τον τοιχο ριγε το κρεβατι αυτο ποτε!!! Με ενα δαντελενιο χειροποιητο σκεπασμα θα παντρευα το κλασικο με το μοντερνο!!!

    1. Thanks for visiting! You are doing great job and I have to tell you that I’m in love with this piece from the first time I saw it at your blog… Keep doing miracles 😉

  5. Πιστεύω ότι με τις μεταμορφώσεις τα παλιά (υπέροχα) έπιπλα ξαναζωντανεύουν & κερδίζουν μια θέση σε όλα τα νέα σπίτια!!φαντασία χρειάζεται μόνο!πολύ ωραίο post Decofairy!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.