Η κουζίνα της Ιταλίδας

eclectic kitchen (4)

Στην καρδιά της Μπρέσια, στην Ιταλία, η Claudia Pellizzari σχεδίασε το διαμέρισμα στο οποίο ανήκει η υπέροχη κουζίνα που σου δείχνω σήμερα.
Δεν σου κρύβω πως λάτρεψα κάθε της λεπτομέρεια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τόσο για τη σιδερένια διαχωριστική κατασκευή της στα χρώματα της σκουριάς, όσο και για το πατάρι-κάβα που καταλαμβάνει το χώρο πάνω από τις με πολύ έξυπνο τρόπο.
[Μεταξύ μας, αν δεις κάπου τις εστίες, πες μου κι εμένα, γιατί τις ψάχνω και δεν τις βρίσκω].
Στα συν του χώρου, εκτός από το μεγάλο ύψος, βρίσκω τα ανοίγματα, το ξύλινο δάπεδο και το συνδυασμό του ξύλου στα χαμηλά ντουλάπια με τα ανοξειδωτα κρεμαστά.
eclectic kitchen (2) eclectic kitchen (3) eclectic kitchen (4)Αν θες να δεις και το υπόλοιπο διαμέρισμα πέρασε από το Home Adore.
Τα φιλιά μου,
Decofairy
wlogo

9 thoughts on “Η κουζίνα της Ιταλίδας

  1. Όντως το παταράκι είναι πολύ έξυπνη κίνηση για τα ψηλοτάβανα σπίτια που υπάρχουν στο εξωτερικό…γιατί εδώ δυστυχώς όσο πάνε τα χαμηλώνουν…. μέχρι που ήθελα να ξέρα? Όσο για τις εστίες αγαπημένη μου νεραιδούλα αν με το ραβδάκι σου εξαφανίσεις τις inox επιφάνειες που βρίσκονται δίπλα από το πλυντήριο πιάτων νομίζω ότι θα έχεις την μεγάλη αποκάλυψη!!! Τα φιλιά μου και μην πτοείστε από την βροχή, ήρθε ο Τσίπρας και θα φέρει τον ήλιο …απλά μέχρι να ολοκληρώσει και να δώσει αρμοδιότητες στα υπουργεία άρα και να ολοκληρωθεί ως πρωθυπουργός ….τον κρύβει(χαχαχα)

    1. Τις ειδες τις εστιες εσυ εεεε; Εγω τις ανακαλυψα στην κατοψη, αφου ξανακοιταξα στο Home adore 🙂

  2. υπεροχη! το ξυλο που επελεξε την κανι τοσο ξεχωριστη!

    καλημερα

    1. Πραγματι, το ξυλο της ειναι πολύ ομορφο και διαχρονικο 🙂 Την καλησπέρα μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.