Ένα υπέροχο ρετιρέ στο SOHO.

Ένα υπέροχο ρετιρέ στο SoHo θα σου δείξω σήμερα, με διακριτική και διαχρονική διακόσμηση. Αυτό που θα σε συνεπάρει, είναι οι εξωτερικοί του χώροι.Με το κυκλικό του σαλόνι στη μεγάλη βεράντα, να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για παρεϊστικες βραδιές, με μπάρμπεκιου και μεγάλη οθόνη.
Στο εσωτερικό του τριόροφου αυτού ρετιρέ, διακρίνουμε τον λιτό σχεδιασμό τόσο στη σκάλα που οδηγεί από όροφο σε όροφο, όσο και στους υπόλοιπους χώρους με τα σταθερά έπιπλα, την κουζίνα και το μπάνιο, αφήνοντας περιθώρια για “παιχνίδι” με τα  κινητά έπιπλα και την τέχνη. 

Τα ψυχρά χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στα έπιπλα, “γλυκαίνουν” με τη χρήση των καμπύλων στο σχεδιασμό τους και το βελούδο που χρησιμοποιείται κατά κόρον για την επένδυση των καναπέδων.


Τα 4 υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, είναι με διαφορετική διακόσμηση το κάθε ένα αλλά με το ίδιο στυλ metropolitan, όπως ακριβώς αρμόζει και στο περιβάλλον του Soho.

Στο Master bedroom, εκτός από το κρεμαστό κρεββάτι, εντυπωσιαζόμαστε από το υπέροχο dressing room. Το όνειρο πολλών από εμάς, φαντάζομαι.

Τα φιλιά μου,
Decofairy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.