Glory Box Story: φωτιστικοί κύβοι και ένα δώρο.

 

Στη Decofairy, ξέρεις πλέον πως αρέσει να παρουσιάζει τόσο νέους δημιουργούς, όσο και πρωτότυπα αντικείμενα. Όταν μάλιστα αυτά τα δύο τα βρίσκει στη συσκευασία του ενός, τότε η καλύτερή της. Κάτι τέτοιο σου έχω και για σήμερα…αντικείμενα που θα βάλουν φως, σχήμα και χρώμα στη ζωή σου. glory boxΟ λόγος για τους κύβους της ανερχόμενης “Glory box story” που χρησιμοποιεί χάρτινα κουτιά με χειροποίητη διακόσμηση, κάτι που καθιστά κάθε αντικείμενο, μοναδικό. Χρησιμοποιούνται Led λάμπες, ακολουθώντας τα σύγχρονα δεδομένα οικολογίας και οικονομίας, αλλά και ασφάλειας μια που οι συγκεκριμένες λάμπες δεν παράγουν θερμότητα. Εντυπωσιακή είναι η ποικιλία χρωμάτων στα καλώδια που χρησιμοποιούνται, δίνοντας ένα επιπλέον ατού στο φωτιστικό.

glory-box-stories (3) glory-box-storiesglory-box-stories (4) Οι διαστάσεις ποικίλλουν όπως και τα σχέδια κι επειδή ξέρω πως θες και το μοναδικό, η Glory Box Story, δέχεται παραγγελίες για χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και δημιουργία πολύφωτων βάσει των αναγκών και της αισθητικής σου. Τι καλύτερο; Ένα φωτιστικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Για την τραπεζαρία, το καθιστικό, το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιό σου, για το side table, το πάτωμα, ή το ράφι της βιβλιοθήκης.glory-box-stories (2)

glory-box-stories (6) Ένα τέτοιο φωτιστικό έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κι εσύ λοιπόν, για να γνωρίσεις καλύτερα την  Glory Box Stories. Φωτιστικούλι-κόσμημα, με vintage διάθεση, αποτελούμενο από 2 κύβους με υπέροχο σχέδιο και με διαστάσεις 8εκ.χ8εκ.χ8εκ. ο καθένας , να σε συνοδεύει παντού. Με ταινία led, να σου κάνει κι οικονομία 😉 glory box gift
Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό, γνωστός πλέον…ακολούθησε τα βήματα που θα βρεις στον πίνακα παρακάτω και καλή επιτυχία! Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη, κάτω από αυτή την ανάρτηση.

Τα φιλιά μου,
Decofairy

fairy-new

 

Update: Τυχερός του διαγωνισμού μας που κερδίζει το φωτιστικό, είναι ο Stavros Mich!
Οι υπόλοιποι stay tuned…οι διαγωνισμοί συνεχίζονται 😉 срочный карту на экспресс займ

41 thoughts on “Glory Box Story: φωτιστικοί κύβοι και ένα δώρο.

 1. Οι λαμπήρες τύπου led, μπορεί να χαραχτηρίζονται ως λάμπες οικονομίας, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε οικολογικές… περιέχουν υδράργυρο, ενα φονικό υλικό, κι επιδρούν καταστροφικά στον άνθρωπο, για πολλούς λόγους , που οι επιστήμονες έχουν εξηγήσει.. http://light1and2life.wordpress.com/about/ , ο Μουσουλιώτης τα λέει αυτά, καθώς και πολλοί άλλοι,, ψαξτε στο google, λάμπες οικονομίας : η μεγάλη απάτη..
  για να μην τρώμε ότι μας σερβίρουν… τώρα ΄΄οοοοοταν με το καλό, σε κάμποσα χρόνια βγάλουν ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ λάμπες οικονομίας τις αντικαθιστούμε ..
  maria-A

  1. Maria-A
   εμείς δεν σερβίρουμαι τίποτα κεκαλυμένο (ουτε πολυεθνική είμαστε ούτε αμάσητα καταπίνουμε) ο καθείς είναι υπεύθυνος να γνωρίζει τουλάχιστον ότι τον αφορά.Δεν πιστεύω οτι κάποια ‘οικονομία’ του κόσμου μας υπήρξε ‘καλή’ για το περιβάλλον παρόλα αυτα καλό είναι να γνωρίζουμε γιατί πράγμα μιλάμε!
   ΑΛΛΟ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED (LIGHT EMISSION DIODE)
   Μια χαρά τα λέει ο κύριος, μόνο που δεν πουλάνε λαμπτήρες πυρακτώσεως πια..
   Τα LED όπως θα διαβάσατε στο Link που παραθέσατε ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ!!! ΟΥΤΕ ΦΘΩΡΙΟ ΟΥΤΕ ΑΛΟΓΟΝΟ! ΟΥΤΕ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!
   Σας παραθέτω ενα άλλο link που αναλύει για ποιούς λόγους προτιμάτε η τεχνολογία LED
   (δυστυχώς στα αγγλικά)
   http://www.organicconsumers.org/articles/article_5736.cfm

   Ετσι λοιπόν με την μέχρι τώρα τεχνολογική εξέλιξη και δεδομένων των μεγάλων εταιρειών αυτού του κόσμου, οι φωτεινές πηγές τεχνολογίας LED θεωρούνται οι πιο οικολογικές με την έννοια της χαμηλότερης κατανάλωσης ρεύματος και της μεγάλης διάρκειας ζωής τους..(μόνο αυτή η έννοια υπάρχει , η οικονομική)
   ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, αλλά εξοικονομούν περίπου 300% ενέργεια σε σύγκριση με τις λάμπες ΦΘΟΡΙΟΥ και περίπου 100% απο τις παλαιότερες λαμπες ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ.. Επίσης το υλικό τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώση και γενικά φθορά.. Ναι! ειναι μικροκυμματικά , όπως οι υπολογιστές μας όλες οι οθόνες μας , τα κινητά μας…
   Φυσικά η παρασκευή των υλικών τους όπως και τα πολυ ωραία τύπου used jeans που φοράμε βλάπτουν το περιβάλλον! Να επισημάνουμε οτι ούτε τα φωτοβολταϊκά , ούτε οι ανεμογεννήτριες κοκ είναι οικολογικά κάτω απο αυτό το φάσμα..
   Σε ευχαριστώ
   φιλικά
   GloryBox Story

 2. τα led οντως δεν περιέχουν υδράργυρο, στο μόνο το οποίο συμφωνώ με τον groly box ..
  Σχετικά με τα LED τώρα, αν και μπαίνουμε πάλι στην παγίδα συζητώντας ποιο φως είναι καλύτερο ενεργειακά, όταν ξεχνάμε το βασικότερο. Ποιο είναι καλύτερο για την υγεία μας, επειδή όλα τα τεχνητά φώτα είναι τοξικά και όρισμένα άκρως επικίνδυνα για την υγεία και ρυπαρότατα για το περιβάλλον, έχω βρεί, με λίγα λόγια, τα εξής:
  1. Είναι πολύ ρυπογόνα για το περιβάλλον και ταυτόχρονα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία στο στάδιο παραγωγής τους. Είναι επίσης πολύ ρυπαρά για το περιβάλλον στο στάδιο αποδόμησης. Πράγματι δαπανούν λίγη ενέργεια όταν λειτουργούν, αλλά το ερώτημα παραμένει: Πόση ενέργεια χρειάζεται για να ιαθούν όσοι θα αρρωσταίνουν από το υπερτοξικό φάσμα τους; Βεβαίως, ο στόχος παραγωγής και σίγουρης προώθησής των LED στηρίζεται στη δυνατότητά τους να λειτουργούν ως τέλεια ραντάρ. Την ιδιότητα αυτή την έχουν και οι λάμπες “οικονομίας”. Βάζοντας “οικονομικές στα σπίτια μας είναι σαν να βάζουμε ραντάρ… αλλά τα LED την “ρανταροσύνη” τη διαθέτουν στο μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάστασή τους, που θα γίνει με μαθηματική βεβαιότητα στο άμεσο μέλλον, θα επιφέρει μεγάλες βλάβες στην υγεία μας, αλλά θα δώσει και τη δυνατότητα παρατήρησης, καταγραφής και μετάδοσης κάθε είδους πληροφορίας σε κάθε “ενδιαφερόμενο”, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης, είτε πρόκειται για τη CIA, είτε τις υπηρεσίες τής Κίνας και τού Πούτιν, είτε για τα τσιράκια τού κάθε παρανοϊκού τρομοκράτη. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις απόψεις, ήδη παράγονται λάμπες LED που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως ραντάρ! (Ετοιμάζω το σχετικό θέμα και νιώθω άσχημα επειδή αν και αντιπαθώ κάθε είδους συνομωσιολογία, αυτό μοιάζει με συνωμοσιολογικό σενάριο. Δυστυχώς δεν είναι!!!)
  Τα LED – ραντάρ δεν έχουν βγει στο εμπόριο επειδή πρέπει πρώτα, όλοι εμείς οι ανόητοι, άσχετοι ή αφελείς καταναλωτές, να “σώσουμε” το περιβάλλον εγκαθιστώντας πρώτα τις “οικονομικές” και εξοβελίζοντας τις πυράκτωσης. Στη συνέχεια Θα πέσει η τιμή τους, θα τις συνηθίσουμε να μας σκοτώνουν και να μας αρρωσταίνουν και στη συνέχεια, όταν δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στο είδος φωτισμού, θα έρθουν οι ενισχυμένες λάμπες “οικονομίας”, δηλαδή τα LED – ραντάρ. Βεβαίως ποιος νοιάζεται για τις βλάβες στην υγεία μας από τη συνεχή ηλεκτρομαγνητική (μικροκυματική) ακτινοβολία τους 24 ώρες το 24ωρο ανά εκατομμυριοστό τού δευτερολέπτου και το άρρωστο έως τοξικότατο φάσμα τους. Σημασία έχει ότι εμείς, τα θύματα, θα έχουμε πειστεί πως αγοράζοντας αυτές τις λάμπες θα σώσουμε το περιβάλλον και την τσέπη μας, χωρίς να γνωρίζουμε ότι δεν σώζουμε ούτε το περιβάλλον, ούτε την υγεία μας….

  πηγη :http://light1and2life.wordpress.com/about/
  αυτά και συγνώμη για την κατάχρηση χώρου, γιατί δεν είναι εδώ ο χώρος κατάλληλος , αλλά χρειάζεται η ενημέρωση ειδικά σε θέματα υγειας,κι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι όσο προωωθούμε κάτι βλαβερό. Maria_A

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.