Τα ετερώνυμα έλκονται: Denim & κλασσικό

classic_denim (11)Είτε το πεις denim, είτε τζιν, είτε blue jean, αντιλαμβάνεσαι πως η αναφορά είναι για το αγαπημένο κομμάτι κάθε γυναίκας αλλά και άντρα, για το διαχρονικότερο υλικό στη γκαρνταρόμπα μας. Στη διακόσμηση, το denim δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδoμένο, ειδικά στην αντιφατική εμφάνιση που θα το δούμε σήμερα: με όψη κλασσική!
classic_denim (9) classic_denim (12) classic_denim (7) classic_denim (4) classic_denim (2) classic_denim (10)Καναπέδες τύπου Chesterfield, μπερζέρες, κλασσικά φωτιστικά, καπιτονέ κρεββάτια, όλα ντυμένα με το αγαπημένο αλλά και χαρακτηριστικό casual ύφασμα. Στο αντίποδα όλων, και η κλασσική chanel τσάντα, φτιαγμένη από ξεφτισμένο τζιν να δείχνει πως τα ετερώνυμα πράγματι έλκονται.
classic_denim (8) classic_denim (3) classic_denim (6) classic_denim (1) classic_denim (13) classic_denim (5)
Εσείς, αλήθεια, θα το τολμούσατε;
Δείτε κι άλλα ετερώνυμα εδώ
Πρώτη δημοσίευση στο Κ-Magazine

Tα φιλιά μου,
Decofairy

4 thoughts on “Τα ετερώνυμα έλκονται: Denim & κλασσικό

  1. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα. Γνώριμες φόρμες ντυμένες με τζην πρακτικό και εύκολο στη συντήρηση. Πολυθρόνες ταπετσαρισμένες με τζην, ή μαξιλάρες ταιριάζουν σχεδόν παντού..Θα το δοκιμάσω, αν και δεν ξέρω ακόμα πού!Σ’ευχαριστούμε , Ανναστέλλα . Καλημέρες πολλές.

  2. Ειδικά ο πρώτος καναπές είναι τέλειος!! ‘Όπως έχω αδυναμία και στο μπλέ, γιατί όχι; Θα το τολμούσα!

  3. Ο πρώτος καναπές τέλειος, όπως και το φωτιστικό με την λεπτομέρεια εσωτερικά! Η αλήθεια είναι οτι το τζην στη διακόσμηση πρώτη φορά το συναντώ σε κλασσικά κομμάτια. Καλημέρα!

  4. Μπορεί και να το τολμούσα, επειδή αγαπώ το μπλε γενικότερα!Ωραίες φωτογραφίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.