Πάσχα σε άσπρο-μαύρο


black&white eggs (25)Λίγες μέρες έμειναν μόνο μέχρι το Πάσχα και νομίζω πως πρέπει να μπούμε στο πνεύμα της διακόσμησης των ημερών σιγά-σιγά.
Ξέρω πως Πάσχα  χωρίς κόκκινα αυγά, δεν νοείται, σήμερα όμως θα παραδεχθείς πως από διακοσμητικής πλευράς, το παιχνίδι σε άσπρο-μαύρο είναι πολύ ιδιαίτερο. Αν μάλιστα ανάμεσα στα αυγά που θα δεις παρακάτω, προσθέσεις και μερικά κόκκινα, εκτός από το “παραδοσιακό” του θέματος, θα δώσεις κι ένα πιο χαρούμενο αλλά και σικάτο αποτέλεσμα.
black&white eggs (11) black&white eggs (14) black&white eggs (28) black&white eggs (27) black&white eggs (21) black&white eggs (26) black&white eggs (9) black&white eggs black&white eggs (22) black&white eggs (18)Πολλές πολλές ακόμη ιδέες σε άσπρο μαύρο και όχι μόνο, μπορείς να δεις εδώ

Αλήθεια, εσύ τι χρώμα θα βάψεις τα αυγά σου φέτος;
Τα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new

6 thoughts on “Πάσχα σε άσπρο-μαύρο

  1. περίεργο αλλά αληθινό δεν συμπαθώ το Πάσχα αλλά αν έπρεπε να στολίσω Σίγουρα η επιλογή μου θα ήταν οι ιδέες που προτείνεις κι αν είσαι ασυνήθιστες για το Ελληνικό Πάσχα. Είναι υπέροχες!!!

  2. Λατρεύω το άσπρο – μαύρο. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν θα επέλεγα το ασπρόμαυρο για πασχαλινή διακόσμηση αλλά άνετα θα τροποποιούσα τις ιδέες για μία γενική διακόσμηση. Τα φιλιά μου.
    ΥΓ αλήθεια το κόκκινο – μαύρο το σκεφτόμαστε?

  3. Με εναλλακτικές προτάσεις μας ξεκινάς Ανναστέλλα μου! Καλημέραα!

  4. Πολύ πρωτότυπες ωραιότατες σοφιστικέ προτάσεις. Και επειδή κι εγώ είμαι λίγο των παραδόσεων, θα πρόσθετα απλώς ένα καλαθάκι με κόκκινα αυγά. ,

  5. Το Πάσχα δεν μπορεί ποτέ να είναι ασπρόμαυρο! Είναι κόκκινο και χρυσό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.