Το cupcake στο κουτί.

 

Les_Bebes_Cupcakery (1)

Σου αρέσουν τα cupcakes? Εμένα πολύ…να τα βλέπω κυρίως, μια που δεν συμπαθώ αυτές τις παχιές βουτυρόκρεμες που τα συνοδεύουν. Ιδιαίτερα μου αρέσουν τα κουτάκια που κυκλοφορούν για την αποθήκευσή τους. Τώρα πια, μου αρέσει κι ένα μαγαζάκι έκπληξη,που μου θυμίζει κουτάκι, με μίνιμαλ αισθητική, κόντρα στα γλυκούτσικα, vintage, ρομαντικά καταστήματα του είδους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.
Το Les Bébés Cupcakery, σχεδιάστηκε από τη βραβευμένη ομάδα του JC Architecture και εδρεύει στην Ταϊβάν. Η κεκλιμένη οροφή, ο σωστά μελετημένος φωτισμός, η προθήκη στη βιτρίνα, η επιλογή των χρωμάτων, είναι μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν -κατ’εμέ- ξεχωριστό. Αγάπησα επίσης τη μαύρη πόρτα και το πόμολο-σήμα κατατεθέν του καταστήματος. Η μίνιμαλ αισθητική, ακολουθείται και στα γλυκίσματα.Les_Bebes_Cupcakery (5)
Les_Bebes_Cupcakery (2) Les_Bebes_Cupcakery (3) Les_Bebes_Cupcakery (4) Les_Bebes_Cupcakery (5)
Les_Bebes_Cupcakery (7) Les_Bebes_Cupcakery (8) Les_Bebes_Cupcakery (9)Το βρήκα στο afflante

Tα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new

 

5 thoughts on “Το cupcake στο κουτί.

  1. Πολύ εντυπωσιακό και συνολικά ομοιογενές αποτέλεσμα, με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ευχαριστούμε , Ανναστέλλα και καλημερούδια.

  2. Λιγο ψυχρο το αποτελεσμα για τα γουστα μου, αλλα δεν παυει να ειναι εντυπωσιακο. Καλημερα Ανναστελλα μου και πολλα φιλακια στην Φεγγαρενια!

  3. Εντυπωσιακό παρόλο που προτιμώ τα πιο vintage μαγαζάκια .Πάντως τα cupcakes του δείχνουν πιο light και θα τα προτιμήσω. Καλημέρα!

  4. Τί μαγαζί είναι αυτό!! Θα αγόραζα cupcakes μόνο και μόνο για να δω την κάθε λεπτομέρεια του χώρου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.