Ατελιέ στο Μιλάνο

melania_crocco_studio_decofairy (4)Σου έχω Ιταλία και κοσμήματα σήμερα…τι άλλο να ζητήσεις; Μήπως έναν πολύ πολύ ιδιαίτερο χώρο στο Μιλάνο που να φιλοξενεί το ατελιέ μια σχεδιάστριας; Ναι λοιπόν! Επίσκεψη στο studio της Melania Crocco όπου μας ξεναγεί το Elle Decoration.
melania_crocco_studio_decofairy (2) melania_crocco_studio_decofairy (1) melania_crocco_studio_decofairy (5)Αυθεντικό παλιό τουβλάκι στους τοίχους, ψηλά ξύλινα ταβάνια, κλασσικά παλιά, βαριά έπιπλα, συνδυασμένα με άλλα σε λιτές, ίσιες γραμμές, απαλός φωτισμός με ένταση, όπου κρίνεται απαραίτητο, προσδίδοντας μία μουσειακή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα displays για τα κοσμήματα-έργα τέχνης της σχεδιάστριας, που τόσο δένουν στο σύνολο της διακόσμησης. Χώρος να θες να ψωνίσεις και να δημιουργήσεις εκεί μέσα!
melania_crocco_studio_decofairy (6) melania_crocco_studio_decofairy (7) melania_crocco_studio_decofairy (1) melania_crocco_studio_decofairy (3)Fotos:Fabrizio Cicconi

Tα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new

4 thoughts on “Ατελιέ στο Μιλάνο

 1. Υπέροχο το ατελιέ! Πόσο μου αρέσει να βλέπω πινέλα και βούρτσες και βουρτσάκια όμορφα στολισμένα.. και καλά Ιταλία λατρεύω. Ανναστέλλα μου δεν λαμβάνω mail από το Blog..και έχασα είδα και πετυχημένες προτάσεις! Φιλιά!

  1. Kαλημέρα Βάγια μου.
   Το ξερω πως υπαρχει προβλημα που οφείλεται στα updates. Νομιζω πως αυριο θα λαβεις Mail κανονικα 🙂
   Τα φιλιά μου και τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα στα άλλα Posts, έστω και καθυστερημένα 🙂

 2. Υπέροχος χώρος..αλλά αυτό που με ξετρελαίνει είναι το παλιό χρυσαφί τραπέζι!

  1. Έχει κομματάρες εκεί μέσα, αλλά το τραπέζι είναι όντως το κάτι άλλο! Καλημέρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.