Το χρώμα του 2021 από τη Benjamin Moore

Ξέρω, πως κι εσύ όπως όλοι μας, βιάζεσαι να διώξεις αυτή τη χρονιά, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Τι κι αν πρόκειται απλά για έναν αριθμό ή για μία περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο; Ο κύκλος συνεχίζεται, αλλά εσύ ελπίζεις πως ο αριθμός που έρχεται θα είναι πιο… ελπιδοφόρος.

Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκε και η Benjamin Moore, που όπως κάθε Οκτώβρη, μας παρουσιάζει το χρώμα της ερχόμενης χρονιάς. Το νέο trendy χρώμα λοιπόν, είναι άκρως ελπιδοφόρο και έχει πολύ από Ελλάδα μέσα του: AEGEAN TEAL 

Πρόκειται για ένα ομολογουμένως χαλαρωτικό χρώμα, που σίγουρα θα “φορεθεί” πολύ σε υπνοδωμάτια. Από τις φωτογραφίες βέβαια, που μας έδειξε η Benjamine Moore την περασμένη Τετάρτη, στη διαδικτυακή παρουσίαση που έκανε, πρέπει να παραδεχθώ πως είναι ένα χρώμα που άνετα μπορεί να επιβληθεί και στο καθιστικό, την κουζίνα ή την τραπεζαρία. Γιατί μπορεί το μπλε να μην είναι ιδανικό για χώρους φαγητού βάσει της ψυχολογίας των χρωμάτων, αλλά το γκρι και το πράσινο που έχει το Aegean Teal στη σύνθεσή του, το κάνει ιδανικό ακόμη και για εκεί.

Το Aegean teal όμως, δεν έρχεται μόνο του! Μία σειρά από εξίσου όμορφα οργανικά χρώματα, έρχεται να δηλώσει παρούσα στα trends του 2021 και να μας βοηθήσει να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του χώρου μας, άρα και την ψυχολογία μας.

Είναι ωραίο να ετοιμάζεσαι να γυρίσεις σελίδα, ξεκινώντας με όμορφα χρώματα. Πως σου φάνηκε το χρώμα του 2021 Aegean teal, από τη Benjamin Moore, λοιπόν; Θα χαρώ να διαβάσω την άποψή σου.

Τα φιλιά μου,
Decofairy

One thought on “Το χρώμα του 2021 από τη Benjamin Moore

  1. Φέτος έβαψα το δωμάτιο του μικρού στην απόχρωση της BM Winter Lake, και μου το θυμίζει πάρα πολύ! Υπέροχο χρώμα όντως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.