Όμορφα τα πιάτα στον τοίχο…αλλά πως τα κρεμάμε;;;

Τα πιάτα στον τοίχο που σας πρότεινα, θα τα θυμάστε…Πως όμως τα κρεμάμε;

Πολύ εύστοχη η ερώτηση της  φίλης Θώμης κι εγώ υποσχέθηκα ένα συμπληρωματικό ποστ για τον τρόπο στήριξής τους.

Ο πιο οικονομικός τρόπος, είναι διάφορες κατασκευές με παραμάνες, σελιδοδείκτες, κορδόνια, κ.λ.π…

  Η θερμόκολλα σιλικόνης βοηθάει στο να κολλήσουμε στην πίσω πλευρά του πιάτου όποιο εξάρτημα θεωρούμε ιδανικό. Τοποθετήστε την παραμάνα π.χ. 2 στο κέντρο περίπου του πιάτου,  ώστε να μην φαίνεται οταν πάμε να το κρεμάσουμε και φυσικά μην ξεχάσετε να υπολογίσετε τη διαφορά από την ακρη του πιάτου, για το σημείο που θα καρφωσετε το καρφί.

 

 

Αυτές οι λύσεις, είναι μεν πολύ οικονομικές, αλλά λίγο παρακινδυνευμένες από θέμα ασφάλειας…και καλά να μην είναι κανένα πιάτο αξίας…αν όμως είναι το σούπερ συλλεκτικό κομμάτι;;; Το διακινδυνεύετε;

 

 

 

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να είστε σίγουροι, στην αγορά, θα βρείτε  και στηρίγματα με ελάσματα, σαν αυτά που είχαν πάντα τα διακοσμητικά πιάτα των μαμάδων και των γιαγιάδων μας.

 

 

 

 

 

 

Για το τέλος, σας άφησα το καλύτερο…Ανακάλυψα στο διαδίκτυο αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα (http://www.discplatehangers.net/) με το γαντζάκι, που βγαίνουν σε 5 διαφορετικά μεγέθη, δεν χαλάει το πιάτο, ξεκολλάει εύκολα όταν και αν το θελήσετε και το βασικότερο….τα στέλνουν στην Ελλάδα χωρις επιπλέον χρέωση.

Μεταξύ μας, θα τα προτιμήσω…απλά περιμένω πως και πως να εμπλουτίσω λίγο τη συλλογή μου…дать рекламу на гуглеhttp://madisonbootcamps.com/vzyat-zaym-na-bankovskuyu-kartu-onlayn.phppop over to this website

3 thoughts on “Όμορφα τα πιάτα στον τοίχο…αλλά πως τα κρεμάμε;;;

  1. ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
    ειλικρινα δεν μπορουσα να καταλαβω πως τα κρεμανε τα πιατα:)
    τελειο το blog σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.