Καρέκλα σε ύφος Mix & Match

H ιδέα πρωτότυπη, το στυλ πολύπλευρο, μία καρέκλα πολυμορφική, για όλα τα γούστα!

Το Codesign Studio, σχεδίασε και προβάλλει την καρέκλα Mix & match (είναι πλέον γνωστή η αγάπη μου στο Mix & match style) και ελπίζει να είναι μέσα στις πρώτες συμμετοχές της εβδομάδας design της Φλωρεντίας, που θα γίνει από τις 22 έως τις 27 Μαΐου του 2012.

Εδώ, μπορείτε να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και να προωθήσετε το ελληνικό design, μέρες που περνάμε! Ο τρόπος απλός…Αν σας αρέσει (που σας αρέσει και δεν σηκώνουμε αντιρρήσεις αφού συζητάμε για την προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό) κάντε Like στη φωτογραφία της Mix and Match καρέκλας και θα νιώσετε διπλά περήφανοι όταν μάθετε πως διακρίθηκε.

Όσο για την καρέκλα, η φωτογραφία τα λέει όλα…Σκελετός από διάφανο plexy glass με υποδοχές για τα κομμάτια που αγαπάτε…Τα πρόσθετα κομμάτια έχουν αυτοκόλλητη τη μορφή ρετρό, κλασσικών και μοντέρνων καρεκλών και εσείς μπορείτε να συνθέσετε την καρέκλα των ονείρων σας! Τι κι αν ο καλός σας προτιμάει μία ψάθινη καρέκλα ενώ εσείς θέλετε την κλασσική καρέκλα της γιαγιάς σας βαμμένη λαχανί;… Βρέθηκε η χρυσή τομή!

интернет маркетинг seojosephhromanopc.com быстрые займы в спб без регистрацииenglish to russian converter audio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.