Καρέκλα-κρεμάστρα aka “Abitudini”

Όταν η έμπνευση και η ανακύκλωση συναντάνε το Design, γεννιούνται οι Abitudini…Σχεδιαστής ο Ιταλός  Antonello  Fusè, μέλος της εταιρίας Resign που ειδικεύεται στο σχεδιασμό με βάση την επανάχρηση αντικειμένων.

Έτσι, χρησιμοποιώντας χαλασμένες καρέκλες και συγκεκριμένα τις πλάτες τους, έφτιαξε μια σειρά από μοναδικές κρεμάστρες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά με λιγότερο από 50 $.

    

Κι εδώ είναι η στιγμή που σκέφτεσαι: “Πανεύκολο…γιατί δεν το σκέφτηκα εγώ νωρίτερα;” Αυτό θα πει design! Να κάνεις τους άλλους να νιώθουν “λίγοι” που δεν το σκέφτηκαν πρώτοι. Κι αν φανταστεί κανείς πως κάθε μέρα κρεμάω τη ζακέτα μου στην πλάτη της καρέκλας μου…πφφφφ…έχω δρόμο ακόμη!

 

Το παραβλέπω, κι απλά σας προτείνω: Τοποθετήστε τες στη γκαρνταρόμπα ή στον καλόγερο που έχετε στην είσοδο του σπιτιού σας και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας…και γιατί όχι κι εσάς κάθε φορά που θα επιστρέφετε σπίτι και θα κρεμάτε το παλτό σας!

 Fusè, εργάστηκε στο Μιλάνο ως βιομηχανικός σχεδιαστής και σχεδιαστής αυτοκινήτων πριν ξεκινήσει να συνεργάζεται με την εταιρία Resign.

одеждаоформить кредитную карту русфинанс банкtagalog translater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.