Ένα όχημα, αλλιώτικο από τα άλλα

Μεγάλη μου αγάπη, είναι τα ταξίδια..κυρίως τα οδικά. Όνειρο ζωής ένα αυτοκινούμενο …μικρό…και λειτουργικό. Με το καθιστικούλι του που γίνεται χώρος ύπνου, με το κουζινάκι του, το μπανάκι του…Μία μικρή φωλίτσα που θα μπορεί να σε ταξιδεύει πότε εδώ και πότε εκεί! Όποτε τυχαίνει να δω στο δρόμο ένα τέτοιο όχημα, το σκίρτημα είναι μεγάλο…και η ζήλεια, η αλήθεια είναι, με τσιγκλίζει  λιγουλάκι (με την καλή έννοια όπως λένε :Ρ)

Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε, τι έπαθα μόλις είδα το τροχόσπιτο που παρουσιάζω σήμερα…έρωτα!

Πρόκειται για το airstream του 1969 και από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα, κυκλοφορουν κι άλλα παρόμοια, ακόμη και παλιότερα…σαν αυτό όμως και ειδικά το εσωτερικό του, κανένα! Οι τιμές τους ποικίλουν, κι εδώ αξίζει να αναφέρω πως το συγκεκριμένο αγοράστηκε στην πολύ δελεαστική τιμή των 5000 δολαριών …φυσικά οι ιδιοκτήτες το μεταμόρφωσαν…κυριολεκτικά!

Η Rachel, ιδιοκτήτρια του τροχόσπιτου, είναι διακοσμήτρια…έτσι εξηγείται και το υπέροχο στυλ σε Μαροκινό στυλ που έδωσε στους εσωτερικούς του χώρους.

Αρκετά όμως με τα λόγια…απολαύστε το και ταξιδέψτε σε δρόμους ονειρικούς…έστω και νοητά 🙂

 

 ya-zasnyalluminairesalon.com деньги до зарплаты на картуtranslate malay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.