Άρωμα Χριστουγέννων στο σπίτι στη λίμνη.

lake xmas (7)Άρωμα Χριστουγέννων σου φέρνω, χάρη  στον υπέροχο και γεμάτο λεπτομέρειες στολισμό αυτού του σπιτιού, που βρίσκεται δίπλα σε  μία λίμνη. Ιδιοκτήτρια είναι η blogger Krista από το Happy housie και ο στολισμός του σπιτιού της, παρουσιάστηκε από το site του περιοδικού Country Living, ανάμεσα σε στολισμένα σπίτια κι άλλων Bloggers, από όπου και την ανακάλυψα.
lake xmas (22) lake xmas (24) lake xmas (26) lake xmas (23)
lake xmas (2) lake xmas (8) lake xmas (9) lake xmas (10) lake xmas (13) lake xmas (14) lake xmas (15)
lake xmas (5) lake xmas (1)Αγάπησα τα κάδρα και τα μαξιλαράκια με ευχές και στίχους με καλλιγραφικά γράμματα, τα runner της τραπεζαρίας και τις τιρκουάζ  γυάλες με κλαδιά από μυρωδάτο έλατο. Το καρώ, οι γούνες και τα λοιπά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα υφάσματα, συμπληρώνουν το γιορτινό σκηνικό, ενώ τα φυσικά υλικά που έχουν επιλεχθεί, δίνουν μία επιπλέον φρεσκάδα στον φωτεινό χώρο.
lake xmas (6) lake xmas (4)lake xmas (20) lake xmas (19) lake xmas (21) lake xmas (17) lake xmas (16) lake xmas (18)Πολλά από αυτά που είδες είναι DIY κατασκευές και μια επίσκεψη στo blog της θα σε οδηγήσει στα άδυτα και των υπόλοιπων στολισμένων δωματίων, που αξίζει να επισκεφθείς.

Τα φιλιά μου,
Decofairy
wlogo

4 thoughts on “Άρωμα Χριστουγέννων στο σπίτι στη λίμνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.