“Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες”, λέει ένα λαϊκό γνωμικό. Εγώ πάλι, θα σου πω ότι της φυλακής τα σίδερα είναι για τους καλοφαγάδες. Και πριν βιαστείς να πεις πως πάει, το έχω χάσει το μυαλό μου, σου λέω πως αναφέρομαι στο πιο πρωτότυπο -από άποψης σχεδιασμού- εστιατόριο που έχω δει. Την έμπνευση είχε η  Karina Wicia, σχεδιάστρια από την Πολωνία.prison (5)

prison (4)Το “poczekalia” όπως ονομάζεται το εστιατόριο και σημαίνει “αίθουσα αναμονής”, είναι ένα εικονικό -προς το παρόν- εστιατόριο, τμήμα ενός project που αποτελείται από 12 θεματικά bar-restaurants και μπορείς να τα δεις εδώ.
Η διακόσμηση σε άσπρο μαύρο και τα κάγκελα που σηματοδοτούν το μπαρ και άλλα σημεία του εστιατορίου,συμπληρώνονται από τις χειροπέδες και τα κλειδιά που κρέμονται πάνω από κάθε τραπέζι. Τον μονότονο μινιμαλισμό,έρχεται να “σπάσει” το πορτοκαλί ύφασμα στις αυλαίες, χρώμα που παραπέμπει στις πορτοκαλί φόρμες των φυλακισμένων.prison (6)

prison (2)

prison

prison (3)
Καλή η διαφορετικότητα, δε λέω, αλλά πραγματικά, ποιος θα ήθελε να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα, έστω και μόνο για να δειπνήσει; Εγώ πάντως, όχι! Εσύ;
Tα φιλιά μου,
Decofairy
fairy-new
iveda.com оформить кредитную карту бинбанка онлайн

Please follow and like us: