Βαλε χρωμα στη μουντη σου μερα

 

decofairy-catalina (4)decofairy-catalina

 

 

Μια μουντή μέρα σαν τη σημερινή, δεν χρειάζεται παρά μόνο χρώμα για να μας επαναφέρει στις καλοκαιρινές μας σκέψεις. Γι’αυτό κι εγώ, και για να μην σε αφήσω στην ασυνήθιστη μαυρίλα αυτού του Ιούνη, λέω να σου δείξω ταπετσαρίες…Ταπετσαρίες με χρώμα και σχέδιο μοναδικό, με φολκλόρ τυπώματα και λουλούδια δίχως τέλος! Σχεδιάστρια της συλλογής που σου δείχνω, η Catalina Estrada, illustrator από την Κολομβία που ζει όμως στη Βαρκελώνη από το 1999. Η έμπνευσή της, τόσο από τον τόπο της όσο και από το μέρος όπου ζει, πιστεύω πως είναι εμφανής.

decofairy-catalina (12) decofairy-catalina (8) decofairy-catalina (9) decofairy-catalina (10) decofairy-catalina (11)

decofairy-catalina (3) decofairy-catalina (5) decofairy-catalina (2) decofairy-catalina (6)

decofairy-catalina (7)

Η ιδιαίτερη νότα που έχει δώσει στις συγκεκριμένες ταπετσαρίες, ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σου, ακόμη κι αν τις θεωρείς υπερβολικές, πομπώδεις και φευγάτες, τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, πως σου έφτιαξαν λίγο τη διάθεση κοιτώντας τες. Εμένα πάντως μου θύμισαν το πλουμιστό, πολύ ιδιαίτερο και με χαρακτήρα σπίτι της Ελένης Ψυχούλη που είδαμε εδώ.

Μπορείς να δεις ολόκληρη τη συλλογή από τις δημιουργίες της καλλιτέχνιδας, εδώ: catalinaestrada.comhttp://filipekmeble.com/raschet-bankovskogo-vklada.phpwww.english-russian-translations.com

6 thoughts on “Βαλε χρωμα στη μουντη σου μερα

  1. Mα δεν είναι απλές ταπετσαρίες , είναι έργα τέχνης, με πολύ χρώμα! Βέβαια θελουν τόλμη και πολύ καλό “μάτι” για να τις έχεις στον χώρο σου. Πάντως τη “δοση” μας από χρώμα την πήραμε! Καλημέραα!

  2. Εξαιρετική εικονογράφος που γεμίζει χρώματα την “μουντάδα” της σημερινής μέρας. Μπράβο για την ιδέα σου, Ανναστέλλα. Μου αρέσει πολύ η πρώτηφωτογραφία , της ταπετσαρίας με την Κοκκινοσκουφίτσα.

  3. Συμφωνώ με τη Vaya, αυτές ταπετσαρίες είναι έργα τέχνης!!
    Σίγουρα η μέρα μου έλαμψε!!!!Καλημέρα.

  4. Εργα τέχνης Συμφωνώ κι εγω! Γέμισε η μερα μας χρώμα άφθονο!
    Καλημέρα 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.