Βιβλιοπαρουσίαση: “Οι βοηθοί του Άι Βασίλη “

Μία μέρα πριν το νέο έτος και τι καλύτερο από ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Ένα ταξίδι στο μαγικό βασίλειο των ξωτικών Ούζι Τόλκι, θα πάμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου “Οι βοηθοί του Άι-Βασίλη” της Ιωάννας Ντακόλια, που επανακυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη.

Κι αν δεν γνωρίζετε ήδη τα ξωτικά Ούζι Τόλκι, πρέπει να σας πούμε, ότι είναι από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες ! Η φαντασία τους αστείρευτη, δεν έχαναν ευκαιρία για ιστορίες. Κάποτε όμως, η έμπνευση και η εμπειρία στέρεψε και οι ιστορίες έπαψαν να είναι ενδιαφέρουσες.

Ο Σοφός Ούζι όμως, (πάντα δεν υπάρχει ένας σοφός σε κάθε φυλή, άλλωστε; ) πρότεινε μία επίσκεψη στον Άγιο των παιδιών. Στον Άγιο Βασίλη λοιπόν,  θα έψαχναν να βρουν τις νέες τους ιστορίες, εκείνον που είχε δει πολλά ως τώρα.

 

Τη συνέχεια δεν θα σας την πούμε, θα σας μαρτυρήσουμε μόνο, πως κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία του Άι-Βασίλη με τα ξωτικά, που κάθε χρόνο τον βοηθούν να τα προλαβαίνει όλα και να μην μένει κανένα παιδί χωρίς δώρο.

Πρόκειται πραγματικά για ένα μαγικό βιβλίο που δίνει τη δική του πινελιά στη μαγεία των γιορτών και αξίζει να το διαβάσετε στα παιδάκια σας, ειδικά κάτω από το στολισμένο δέντρο!

Η εξαιρετική εικονογράφηση της Έφης Λαδά, θα σας θυμίσει κλασσικό παραμύθι, χάρη στη διαχρονικότητα των μορφών που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο. 

Προτείνεται για ηλικίες 4+ και σίγουρα θα το χαρούν μικροί και μεγάλοι.

*πρώτη παρουσίαση στο familives

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.