Το γαλάζιο υπνοδωμάτιο της Χριστίνας…

Η Χριστίνα, με την ευκαιρία του προηγούμενου ποστ, εξεφρασε την εξής απορία σχετικά με το δωμάτιό της:

Χρώμα στο υπνοδωμάτιο…Χτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου..Εμένα το υπνοδωμάτιο μου είναι γαλάζιο( το αγορίστικο παιδικό γαλάζιο). Χρώμα το οποιο το αντιπαθώ..Το σπίτι όμως είναι ενοικιασμένο και εγω βαριέμαι να το ξαναβάψω! Η κρεβατοκάμαρα μου είναι venge και έχω και μια κόκκινη συρταριέρα, η οποία όμως έχει αρχίσει και με κουράζει η τόσο έντονη αντίθεση της..Τι χρώμα θα μπορούσα να τη ξαναβάψω?? και γενικά σε τι χρωματα πρέπει να κινηθώ..Μου φαίνεται ότι τίποτα δε ταιριαζει με αυτο το παλιογαλάζιο!!

Της υποσχέθηκα ποστάκι με προτάσεις και …voilà!

4 διαφορετικοί συνδυασμοί με κύριο γνώμονα το υπάρχον γαλάζιο…

Ο αγαπημένος της Chanel… Τουρκουάζ με καφέ!

Ξεκινάμε με την κόκκινη συρταριέρα, που μετατρέπεται σε έντονο τυρκουάζ! Βάλε και κανένα καφετί πομολάκι και θα τη δέσεις απόλυτα στο όλο σύνολο.

Σεντόνια, κουρτίνες και διακοσμητικά, παίζουν σε γήινους τόνους, ενώ μαξιλαράκια και λεπτομερειούλες, σε τυρκουάζ.Χρησιμοποίησε και κανένα ψάθινο καλάθι και κοκκοφοίνικα στο δάπεδο και θα αποκτήσει άλλον αέρα το “αγορίστικο” μέχρι τώρα δωμάτιό σου.

Επόμενη πρόταση: τυρκουάζ και γκρι για αρμονικό δέσιμο.

Αν δεν είσαι των μεγάλων αλλαγών, αυτή η πρόταση είναι η ιδανική για εσένα. Και πάλι επιλέγουμε το τυρκουάζ για τη συρταριέρα σου.

Οι κουρτίνες συνδυάζουν το γαλάζιο με λευκή δαντέλα, δίχτυ, κάτι τρυπητό τέλος πάντων ώστε να διακρίνεται το χρώμα από μέσα. Αντικείμενα σε τόνους του γαλαζοπράσινου και χαλί σε γκρί, όπως και πίνακες ή καθρέφτης.

Next…ο girly συνδυασμός: Φούξια& λιλά

Εδώ τα πράγματα ζωντανεύουν.Δες πόσο ωραίο φαίνεται το γαλάζιο με αυτά τα “girly” χρώματα και πόσο Pop βγαίνει το αποτέλεσμα.Επειδη τα χρώματα είναι αρκετά εδώ, τη συρταριέρα προτείνω να τη βάψεις λευκή. Τα αντικείμενα που θα μπουν πάνω της σε φούξια και λιλά, θα της δώσουν χαρακτήρα. Μία ιδιαίτερη κρεμάστρα, μία σύνθεση από κάδρα με επιφάνειες στα χρώματα αυτού του συνδυασμού και μερικά σιέλ και φούξια μαξιλαράκια, θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα.

Για το τέλος κράτησα το καλύτερο: Δυναμικό κίτρινο!

Το γαλάζιο σου, με μερικές κίτρινες πινελιές, θα πάρει εντελώς διαφορετική όψη. Η συρταριέρα εννοείται κίτρινη, το ίδιο και οι κουρτίνες σου. Αντικείμενα, φωτιστικά, ρολόγια, κ.λ.π. κίτρινο και γκρι. Βάλε και μία μοκέτα ή ένα χαλάκι σε γκρι και θα δεις ένα διαφορετικό δωμάτιο!

Ελπίζω να βοήθησα και περιμένω εντυπώσεις…

See you…

cоздание сайтовhttp://latesttech.ru/vigodnoe-raschetno-kassovoe-obsluzhivanie.phptranslate russian english letters

4 thoughts on “Το γαλάζιο υπνοδωμάτιο της Χριστίνας…

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση.. Η τελευταία λύση μου αρέσει !!Το είχα σκεφτεί και εγώ το κίτρινο..και εχω ήδη καδράκια κίτρινα!!Αλλά δεν είχα σκεφτεί τη συρταριέρα κίτρινη!!

    Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ και η ιδέα για το λιλά!!!!Αλλά θα ταιριάζει η άσπρη συρταριέρα με το venge κρεβάτι??

    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν
      Σχετικά με την λευκή συρταριέρα, αν πιστεύεις πως θα βγει πολύ άσχετη με το κρεββάτι σου, μπορεί να γίνει σε σπασμένο λιλά, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι έντονο.
      Αν πάλι συνδυάσεις το λευκό στα σκεπάσματα και κάποια wenge πομολάκια στη συρταριέρα, άνετα μπορεί να δέσει και στο άσπρο της

  2. Μπράβο νεράϊδα της διακόσμησης……όλες οι ιδέες που πρότεινες πολύ πετυχημένες. Εγώ όμως (αν με ρωτάτε….) σκάλωσα στην πρώτη. Η πρόταση καφέ-τυρκουάζ είναι εξαιρετική….και θα δέσει και με τα βένγκε έπιπλα νομίζω. Αυτά και φιλιά……

    1. Πραγματι Λένα, η πρώτη είναι σταθερή αξία.
      ΝΑ πω την αλήθεια, επειδή είναι ένας συνδυασμός που έχω ακολουθήσει σε αρκετά σπίτια πελατών μου, με τραβάει κάτι το διαφορετικό…όπως το κίτρινο.Δεν θα μπορούσα όμως να μην συμπεριλάβω και τις πιο “εύκολες” στο μάτι προτάσεις, όπως η δεύτερη π.χ. 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.