Διακόσμηση εξ’ουρανού …

Κάτι να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου…και να κουνιέται πέρα δώθε με το παραμικρό φύσημα…πότε λιγότερο και πότε περισσότερο…και να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον…να λαμπυρίζει ανάλογα με το πως πέφτει το φως και να σε ξυπνάει από τις σκέψεις σου…και να ομορφαίνει τον αέρα σου…τον κενό χώρο του σπιτιού σου…μέσα ή έξω.

Έτσι θα περιέγραφα την κρεμαστή διακόσμηση που  σου δείχνω σήμερα. Ονειρική, τρισδιάστατη με εναλλαγές. Αυτο που βλεπεις εξω μπορεις να το εφαρμόσεις και μέσα στο σπίτι…πάνω από το πάσο της κουζίνας…σε μία γωνιά ανάμεσα στους καναπέδες…ή δίπλα από το κρεβάτι σου, πανω απο το κομοδίνο…όπου θες!
Είτε επιλέξεις να κρεμάσεις τα αντικείμενα της επιλογής σου με πετονιά, είτε με συρματόπλεγμα ή με χρωματιστές κορδέλες, παίξε με τα ύψη…απέφυγε τις ομοιομορφίες.

Αγαπώ την ιδέα του ξερόκλαδου σαν συνδετικό κρίκο για τα διακοσμητικά σου.
Μη βαρεθείς να αλλάζεις τα αντικείμενα ανάλογα την εποχή…πότε κλαδιά, πότε κοχύλια, άλλοτε πάλι κρυστάλλους, μπουκάλια, κλουβιά με περιεχόμενο παραμυθένιο…μη βαρεθείς…εμπνεύσου!

Και μη ξεχάσεις ποτέ: Η έμπνευση βρίσκεται παντού!stunning escortsсрочно необходимы средства в долг воронеже russian to english translation jobs

Please follow and like us:
error
4 comments to “Διακόσμηση εξ’ουρανού …”
4 comments to “Διακόσμηση εξ’ουρανού …”
  1. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα με τα κλουβιά. Τυχεροί όσοι έχουν κήπους και αυλές!

    • Μπορείς να το κανεις και στο εσωτερικο του σπιτιου σου ανετότατα!!! 😉

  2. Τρέχω για κλουβιά…..πανέμορφη ιδέα……κι άμα λάχει κλείνω και κάνα πουλάκι μέσα…..στην ανάγκη ψεύτικο…..Φιλιά πολλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.