Διαγωνισμός με δώρο μία γιγαντοαφίσα!

 

decofairy-summer-gift
Ο Ιούνιος ήρθε, μαζί με αυτόν και το καλοκαιράκι, και δεν μπορώ να σε αφήσω χωρίς δωράκι που θα ανανεώσει το χώρο σου. Είναι που σε έχω καλομάθει κιόλας, τελευταία. Έτσι λοιπόν, θα σου κάνω δώρο που θα σου επιτρέψει να ταξιδεύεις ΝΟΗΤΑ (για να μην παρεξηγούμαστε) στο Παρίσι, καθημερινά. Σου είπα άλλωστε πως στα νοητά ταξίδια σου, θα βοηθήσει η Decofairy. 

Αρχικά όμως, να σου συστήσω τον οδηγό σου, που δεν είναι άλλος,από την  Πηγή της Αφίσαςpigi afisas

Το πιο πιθανό είναι να έχεις χαζέψει ήδη αρκετή ώρα στο site του καταστήματος. Αν πάλι σου διέφυγε, τότε να ξεκινήσω τις συστάσεις: Με ιστορία που κρατάει από το 1938 με την ονομασία “Εκδόσεις Αναγνωστίδη” και μία αλλαγή πορείας που έγινε το 1980 ως “Πηγή της Αφίσας”, το κατάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα (Ακαδημίας 85) είναι φουλ στα αγαπημένα σου θέματα. Από αντίγραφα γνωστών καλλιτεχνών, χρυσοτυπίες, λιθογραφίες αλλά και κορνίζες, μέχρι αφίσες κινηματογραφικές, παιδικές, και γιγαντοαφίσες από πόλεις αγαπημένες, σαν αυτή που θα σου χαρίσουμε μετά από κλήρωση, μέσα από αυτό το διαγωνισμό. Εκεί επίσης μπορείς να φτιάξεις μοανδικά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως παζλ, κούπες, μπρελόκ, mouse pad όλα με τη φωτογραφία που εσύ θέλεις!

Κι επειδή ανυπομονείς να δεις το δώρο σου,  voilà!

decofairy-gift-paris

Δεν είναι υπέροχη; Με διαστάσεις 1μ. χ 1,4μ. σε αγαπημένο άσπρο-μαύρο με μία πινελιά από κόκκινο,  είναι ιδανική για να γίνει το focal point του χώρου σου. Να κολλάς το βλέμμα σου πάνω της και να ονειρεύεσαι…Να ονειρεύεσαι ταξίδια, Παρίσια, Πύργους του Άιφελ και χορούς μέσα στους δρόμους! Εμπρός λοιπόν, τι περιμένεις; Ο τρόπος πλέον γνωστός…Ακολουθείς τις οδηγίες παρακάτω και μην ξεχνάς. Όσο περισσότερες κοινοποιήσεις, τόσο αυξάνονται οι συμμετοχές σου.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη στις 13 Ιουνίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Την Παρασκευή, θα ξέρεις αν είσαι ο τυχερός ή η τυχερή που θα παραλάβει την γιαγαντοαφίσα από το κατάστημα των Εξαρχείων (αν είσαι από τους τυχερούς που ζουν εκτός Αθηνών, θα παραλάβεις την αφίσα σου ταχυδρομικά).

Τα φιλιά μου, 
Decofairy
fairy-new

http://xsport-tv.com/onlayn-zaym-na-kivi-koshelek-mgnovenno.phpover here

Please follow and like us:
32 comments to “Διαγωνισμός με δώρο μία γιγαντοαφίσα!”
32 comments to “Διαγωνισμός με δώρο μία γιγαντοαφίσα!”
  1. Πραγματικά όμορφη αφίσα. Ευχαριστούμε πολύ , Ανναστέλλα. Καλημέρες σε όλους.

  2. Πολύ όμορφη αφίσα. Αυτη η κόκκινη πινελιά είναι που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή. Ευχαριστούμε πολύ για τις δυνατότητες που μας δίνεις. Καλημέρα!

    • 🙂 Χαίρομαι που σου αρέσει Ντινάκι! Όσο περισσότεροι φίλοι σου παίρνουν μέρος τόσο πιο κοντά πλησιάζεις στο δώρο 😉

  3. Όχι πές μου, υπάρχει άνθρωπος που είδε αυτό το διαγωνισμό και δε πήρε μέρος? Τι υπέροχο, ταξιδιάρικο δώρο είναι αυτό????? Αχ, πειράζει που το θέλω και εγώ????????

  4. Pingback: Διαγωνισμοι » Διαγωνισμος με δωρο μία γιγαντοαφίσα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.