Τα υπνοδωμάτια της Νάντιας

Τη στήλη εγκαινιάζει η Νάντια, που εστειλε το εξης Mail:

Με λένε Νάντια και είμαι 34.Βλέπω φωτογραφίες από το ιδέες και διακόσμηση για το σπίτι και παθαίνω πλάκα….θεωρώ το σπίτι μου πολύ συμβατικό και βαρετό.Θα ήθελα κάποιες ιδέες και προτάσεις για το σπίτι μου.Είναι 120 τετραγωνικά.Έχει κουζίνα με καθιστικό(τζάκι)σε ενιαίο χώρο.Δίπλα βρίσκεται το σαλόνι και η τραπεζαρία και συνεχίζει το μπάνιο με δύο κρεβατοκάμαρες.Η μία ανήκει στον γιό μου.Του έβαψα το δωμάτιο μπλε 2τοίχους, ζαχαρί τους άλλους δύο.Στο άλλο υπνοδωμάτιο κοιμάμαι με την κόρη μου και το βάψαμε ένα πολύ όμορφο ροζ και πετρόλ. Σκέφτηκα να βάλω από ένα θέμα στο δωμάτιο.Βυθό για το γιο μου και πριγκίπισσες για εμάς.φωτογραφίες δεν ξέρω να βγάζω…θα μου άρεσε να μου πρότεινες ιδέες πάντως,για την ακρίβεια οικονομικές ιδέες.Θα ήθελα να δω και κάποια χειροποίητα φωτιστικά.Δεν έχω σε κανένα δωμάτιο….:-(

ευχαριστώ εκ των προτέρων ……….Νάντια
Γεια σου Νάντια…
Θα εστιάσω στα υπνοδωμάτια, μια που είσαι πιο συγκεκριμένη και είναι πιο εφικτό να σου δώσω προτάσεις.
Ο βυθός και οι πριγκίπισσες, είναι όμορφα και εύκολα θέματα  για να μετατρέψεις ένα συμβατικό δωμάτιο σε δωμάτιο των ονείρων σου.
Και ξεκινάμε με το δωμάτιο του γιού σου.
Μία καταπληκτική ταπετσαρία παράσταση, είναι αυτή που σου δείχνω παρακάτω. Δεν είναι όμως οικονομική λύση. Βέβαια, αν σκεφτείς πως βάζεις μία ταπετσαρία και ξεμπερδεύεις (εννοώ πως δεν χρειάζεσαι περαιτέρω διακοσμητικά για να δώσεις την αίσθηση του θέματός σου), ίσως και να σε συμφέρει.
Για κουρτίνες, θα σου πρότεινα κάτι οικονομικό, σε δίχτυ, που να θυμίζει θάλασσα.
Στις ντουλάπες, το κομοδινο, τη συρταριερα και γενικα σε οποιοδηποτε επιπλο εχει πομολα, θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις με άλλα που να απεικονίζουν ιππόκαμπους, δελφίνια, ψαράκια κλπ. Θα βρεις ποικιλία σε κάποιο από τα μαγαζιά της οδού Βύσσης στην Αθήνα (αν μένεις Αθήνα) αλλά και σε πολυκαταστήματα τύπου Praktiker, ή  πολύ πιθανό σε κάποιο συνοικιακό κατάστημα με είδη κιγκαλερίας.
Εκεί μπορείς να βρεις και κουρτινόξυλο με αντίστοιχο θέμα.
Στο δωμάτιό σας, τώρα, δεν θα πρότεινα ταπετσαρία με θέμα άλλες πριγκίπισσες, αλλά θα διαμόρφωνα το δωμάτιο έτσι ώστε να νιώσετε εσείς οι δύο σαν πριγκίπισσες!
Στα κρεββάτια θα πρότεινα να τοποθετήσεις μία εύκολη κατασκευή “ουρανού” με απλούς σιδηροδρόμους που θα βιδωθούν στο ταβάνι και με υφάσματα να πέφτουν ως το πάτωμα, κάτι σαν τις φωτογραφίες παρακάτω…
Στους τοίχους, φτιάξε συνθέσεις με οικονομικά κάδρα και μπλέξε τις φωτογραφίες σας με εικόνες από στέμματα, παλάτια και ιππότες, αναδεικνύοντας την πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σας !
Και τέλος, για φωτιστικό, προτείνω κάτι σε υφασμάτινο καπέλο που θα διακοσμηθεί με τρέσες, πούπουλα, κρυσταλλάκια…
Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και ελάχιστα. Αν καταφέρεις κάποια στιγμή να βγάλεις και φωτογραφίες, θα χαρώ να σου δώσω ποιο συγκεκριμένες προτάσεις.
Περιμένουμε εντυπώσεις

что такое контекстная реклама googlehttp://medutil.ru/privat-24-kreditka.phptranslate russian pdf file to english

2 thoughts on “Τα υπνοδωμάτια της Νάντιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.