Τάρτα κωδικός 1797C της Pantone.

Κι εκεί που έλεγα αυτό το ΣΚ να μην ασχοληθώ με τη διακόσμηση αλλά με τις μαρμελάδες μου (νέα μανία!) πέφτω πάνω σε κάτι μοναδικές τάρτες…θα μου πείτε τώρα deco φίλοι μου, τι σχέση έχουν οι τάρτες με τη διακόσμηση; και εδώ έρχεται η πρώτη φωτογραφία που θα δώσει την απάντηση…

Δημιουργός αυτής της σούπερ τάρτας, εμπνευσμένης από το χρωματολόγιο της Pantone είναι η Γαλλίδα Emilie de Griottes, γραφίστρια και food stylist στο επάγγελμα.

Το συγκεκριμένο project έγινε για το επίσης γαλλικό, περιοδικό μαγειρικής Fricote και συγκεκριμένα για το τεύχος 6 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα κέντρα τύπου της Γαλλίας…και όχι, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις ως τη Γαλλία για να το αποκτήσεις (βρες άλλη δικαιολογία)…Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα στην τιμή των 5,50 € στα πρακτορεία ξένου τύπου. Νομίζω πως οι συνταγές για τόσο όμορφες τάρτες, πρέπει να κοσμούν τουλάχιστον την κουζινοβιβλιοθήκη σου!

 

Από εδώ και πέρα θα παραγγέλνω τις τάρτες μου με κωδικούς Pantone!проверка сайтдешевый расчетный счет для ипimportant link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.