Τραπέζι…το μέσα έξω (*για τη Βασούλα)

Λατρεύω τις  μεταμορφώσεις των επίπλων & αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας στο προηγούμενο ποστ μου, κι εσείς το ίδιο, σωστά;

Πριν λίγο καιρό λοιπόν, έλαβα το Mail της Βασούλας, στο οποιο μου γραφει:

Αγαπητη decofairy
σε λιγο καιρο θα εχουμε στο σπιτι την καινουργια μας τραπεζαρια. Ειχαμε μια απο τα ικεα.
Απο οτι διαβαζω ειναι μασιφ πευκο, ουδετερη ακρυλικη λακα.
Δεν μου παει η καρδια να το πεταξω ουτε να το βαλω στην αποθηκη.
Αυτη τη στιγμη χρειαζομαστε επιπλα βεραντας.
Απο την ερευνα που εχουμε κανει κοστιζουν (υπαρχουν κ φθηνα αλλα ειναι σιδερενια κ αν αγορασουμε κατι προτιμω να ειναι αλουμινιο ή ραταν κ αυτα κοστιζουν) κ επειδη δεν ειναι προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη σκεφτηκα μηπως εκμεταλλευτουμε το τραπεζι αυτο κ αγορασουμε μονο καρεκλες (μεταξυ μας μαλλον μονο 2 απο αυτες που καθεσαι κ δεν θες να σηκωθεις ιχιχιχιχ ).
Πως προτεινεις να το μεταμορφωσω?
φυσικα γινεται αυτο που εχω σκεφτει? γιατι ειμαστε σχετικα κοντα στη θαλασσα, ερχεται αρκετη υγρασια, κ τον χειμωνα θα βρεχεται. θα αντεξει εστω για λιγα χρονια με καποιο ειδικο βαψιμο? το σκεφτομαι ως προσωρινη λυση βεβαια αν κατσει για περισσοτερο καιρο δε με χαλαει καθολου.
σκεφτηκα απο πανω να βαλουμε τζαμι για να αντεξει. βεβαια ηδη το εχω καταχαραξει (να δω τι θα κανω με το καινουργιο τραπεζι ιχιχιχι)
αυτααααααααααα….
Ιδού και το τραπέζι…

Λοιπόν, Βασούλα…η πρώτη μου πρόταση θα ήταν να το ξεχάσεις το τραπεζάκι, αν πρόκειται να μπεις στη διαδικασια να αγορασεις καρεκλες. Ό,τι και να του κανεις, σιγουρα θα εχει καποιο κοστος και πραγματικα δεν ξερω αν θες τραπεζι φαγητου για τη βεραντα ή καλύτερα κάποιο άνετο καθιστικό. Παρ΄όλα αυτά όμως, κάποιες ιδέες θα σου δώσω για τη μεταμόρφωσή του κι εσύ αποφασίζεις τι θες να κάνεις τελικά 😉

Καταρχάς δεν θα σου πω να το περασεις με ειδικη βαφη εξωτερικου χωρου, γιατί 1ον θα επρεπε αν το τριψεις εξολοκλήρου για να το περασεις, αλλιως δεν θα ειχε νοημα και 2ον το Σουηδικό δεν ειναι ιδανικο ξυλο για εξωτερικο χωρο κι ετσι ο,τι και να το περασεις αμφιβαλλω αν θα αντεξει περισσοτερο απ’ό,τι να το αφησεις ως εχει.

Για αισθητικούς λόγους, θα πρότεινα να το βάψεις με μία ριπουλίνη σατινέ σε όποιο χρώμα σου αρέσει. Στο καπάκι,αντί για τζάμι θα μου άρεσε κάτι σε πλακάκι, σε ψηφιδα ακομη καλυτερα…Μπορεις να παρεις μια ιδεα για το τι εννοω απο το It all started with paint.

Αν παλι θες κατι ιδιαιτερα ομορφο και πιο απλο, τοτε προμηθευσου ενα στενσιλ και παιξε στο καπακι…όπως εκανε η Ashley από το Domestic Imperfection

Πολύ μου άρεσε και η ιδέα με τον μαυροπίνακα στο top του τραπεζιού…μηνύματα, παραγγελιές, τρίλιζα, ζωγραφιές…κάθε μέρα κι άλλη όψη θα έχει το τραπεζάκι σου!

Aν το βάψεις, θα έλεγα να παίξεις με διχρωμία στα πόδια, όπως έκανα στο δικό μου τραπεζάκι.

Αν πάλι επιλέξεις απλά  να βάλεις και κρύσταλλο στο καπάκι, διάλεξε μία όμορφη ταπετσαρια να τοποθετήσεις απο κατω ωστε και τις γρατζουνιές να κρύψει και να σου δώσει το κάτι παραπάνω 😉

Περιμένουμε φωτογραφίες από το αποτέλεσμα.

Τα φιλιά μου,

escort Abu Dhabi ukhttp://zadvizhki-kupit.ru/zaymi-cherez-internet-po-vsey-rossii.phptranslate english to slovak

6 thoughts on “Τραπέζι…το μέσα έξω (*για τη Βασούλα)

  1. ευχαριστω πολυ για τις ιδεες 🙂
    κ το πλακακι ειναι πολυ ωραιο, κ το στενσιλ αλλα λατρεψα τον μαυροπινακα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.