Σχήματα και χρώματα στο Sao Paolo…

Αυτό το σπίτι, με καταδιώκει…Πριν κάνα μήνα είχα δει 2 φωτογραφίες του και ενθουσιάστηκα. Σήμερα, βρέθηκε πάλι -διαδικτυακά-μπροστά μου. Ε, δεν γίνεται…πρέπει να το δείτε κι εσείς.

Η χαρά του χρώματος, η χαρά του σχήματος, η χαρά των υλικών…η χαρά μου!

Σχεδιαστής ο Fabio Galeazzo, το οίκημα μία χαμηλοτάβανη κατασκευή του 1930, ιδιοκτήτες ένα ζευγάρι που εργάζονται στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, πόλη το São Paulo της Βραζιλίας…Στοιχεία πρόκληση για οποιοδήποτε δημιουργό.

Το έργο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, μετά από πολύ σκέψη και ξενύχτι προβληματισμού, όπως εκμυστηρεύτηκε ο Fabio. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει για τους ιδιοκτήτες, μια φωλιά χαλάρωσης, μέσα στη φύση, κάτι που θα τους κάνει να ξεφεύγουν από την πολύβουη καθημερινότητά τους. Η επιλογή των επίπλων και των έργων τέχνης, χάρισαν την ολοκλήρωση του δημιουργήματός του και είμαι σίγουρη πως θα συζητιέται για πολλά χρόνια η συγκεκριμένη κατοικία.

Εγώ πάντως, τη ζήλεψα από την πρώτη στιγμή…εσύ;

 

Η πάγκος της κουζίνας είναι περιστρεφόμενος, ώστε να "κοιταζει" στην αυλή, όποτε θέλει η νοικοκυρά...Μαγικό;

photos:Marco Antunio, Evelyn Muller

раскрутка сайта в yandexхочу оформить кредитную карту тинькоффRussian portuguese

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.